Партньори

 -Партньори на ЕКСКУРЗИЯ 00Д и нейните сайтове www.pochivki.com, www.ekskurzia.bg и www.ekskurzia.com и  са следните български туроператори:
/изброени по реда на сключване на договор/

 


Географски свят ООД е създадена през 1990 г. Притежава удостоверение за регистрация № 00221 за Туроператор и Турагент, издадено от Министерството на икономиката, както и сертификат за управление на качеството по ISO 9001:2008. Агенцията е член на IATA (Международна асоциация за въздушен транспорт) и на БАТА (Българска асоциация на туристическите агенции).
"Географски свят" активно работи повече от 20 години на българския туристически пазар, като предлага пълния спектър от туристически услуги - екскурзии, почивки, хотелски резервации, самолетни билети, индивидуални и групови пътувания.

0896 605 400


 

Туристическа Агенция Арайвалс Иди ООД е създадена през 2000г в гр. София и притежава лиценз за Туроператор и Турагент под № 4183. Компанията е специализирана в изходящ туризъм с основна дестинация Италия. Фирмата предлага индивидуални резервации на туристически пакети и услуги, самолетни билети, екзотични пътувания , круизи, резервации на подбрани хотели в Европа.

 

Туристическа Агенция Ориент 99 е създадена през 1997г. и има лиценз за Туроператор № 03714. Фирмата е една от водещите в бранша. Основната й дейност е организирането на луксозни почивки с автобус и самолет в Турция - Кушадасъ, Мармарис, Бодрум, Фетие, Дидим, Анталия и др.

 

Руал Травел ООД е туроператор и турагент, създаден през 1991 год. с лиценз 00062.
Фирмата е специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина. Предлага разнообразни програми с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности.

 

Премиер Турс ООД е един от най-големите български туроператори. Фирмата е на туристическия пазар от 1997 год. и има лиценз с номер 02919. Премиер Турс е част от групата Go Global Travel и представител на Holiday Autos за България, благодарението на което може да предложи най-добри цени и условия за резервации на над 80 000 хотела и наем на автомобили в цял свят.

 

Романтик Холидейз ООД е създадена през 2000 година и притежава удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент №04428. Фирмата има 5 офиса –  София, Плевен, Велико Търново, Бургас и Варна. Основни  принципи на агенцията са професионализъм, коректност, лоялност и креативност. Чрез предлагането на качествен и разнообразен продукт фирмата е спечелила вече много верни и постоянни клиенти.

 

Елфи Турс ЕООД е създадена през 1998 г. и притежава удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент №05615. Главна цел на компанията е грижата за комфорта и удовлетворениято на нейните клиенти. В предложенията на Елфу Турс са включени индивидуални и групови пътувания в Европа и Близкия Изток, конгресен туризъм, почивки в страната и чужбина, медицински застраховки.

 

Туристическа Агенция НИКОНА е създадена през 1990 г. и притежава  удостоверение за туроператор 00859 и за туристически агент 00860. Фирмата е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции  Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти и на Българската Търговско Промишлена Палата. В предложенията на фирмата са включени екзотични пътувания до Азия и Африка.

 

Тез Тур България ООД е представител на един от най-големите световни туроператори - Tez Tour, наброяващ повече от 1700 сътрудници. Фирмата има приемащи офиси в Испания, Турция, Египет, Тайланд, Канарските острови, Балеарските острови, Куба и Доминиканската република.
Избирайки да почивате с Тез Тур, независимо от дестинацията и категорията на хотела, можете да бъдете напълно сигурни - вие ще бъдете желани гости.

 

Мистрал Травел ООД притежава удостоверение за Туроператор и Турагент № 05236 от 2005 год., издадено от Министерството на Икономиката. Агенцията предлага продажба на самолетни билети, екскурзии, почивки и круизни програми в чужбина и България. Фирмата предлага транспорт, резервации за хотелско настаняване, трансфери, застраховки и др. за семейни или бизнес пътувания Мистрал Травел е специализирала и в организация на международни прояви в страната и чужбина - конгреси, конференции, симпозиуми, семинари, работни срещи, фирмени обучения, фирмени представяния, продуктови представяния и др.

 

Туристическа Агенция Рад-Феста ЕООД  е създадена през Февруари 1998 год. и притежава Удостоверение за Туроператор и Туристически Агент № 04437. Доказан лоялен и надежден партньор, фирмата се отнася към всеки клиент с индивидуален подход. В агенцията работи млад, креативен и мотивиран персонал и основната й цел е професионално обслужване с най-високо качество. РАД-ФЕСТА ЕООД е специализирана в изходящ и входящ туризъм, резервации за почивки и бизнес пътувания, организиране и обслужване на международни прояви в България и чужбина, културен туризъм.

 

Туристическа Агенция Тансу Травел ЕООД притежава удостоверение за Туроператор и Турагент № 04911 от 2005 год., издадено от Министерството на Икономиката. Агенцията предлага Туристически услуги в страната и чужбина, екскурзии, почивки, круизни програми, хотелски резервации, застраховки, индивидуални пътувания по програми избрани от клиента, конгресен туризъм, организиране на мероприятия, ученически екскурзии и почивки.