Оферти за Германия

Legoland и Europa Park - екскурзия до два от най-посещаваните увеселителни парка в Европа
795 лв.
или се обади на телефон 0892 208 251
Маршрут:  Мюнхен, Германия

Продължителност:  8 дни / 7 нощувки

Транспорт:  Автобус

Дати:  01.09.2019 г.
Програма
1 ДЕН - /СОФИЯ - СЛОВЕНИЯ/
Отпътуване в 05.00ч от София от стадион Васил Левски. Транзитно пътуване през Сърбия, Хърватия и Словения. Привечер настаняване в хотел в Словения. Свободно време. Нощувка - Словения.

2 ДЕН - /СЛОВЕНИЯ - МЮНХЕН - Гюнцбург/Улм /
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за Мюнхен. Пристигане следобяд. Панорамна обиколка и пешеходна туристическа програма в сърцето на града: Карлсплац, Карловата порта, Фрауенкирхе, централния площад Мариенплац, Старото кметство, Новото кметство с известната кула с глокеншпилът, църквата Св.Петър. Разходка до най-представителните сгради на Мюнхен: Резиденцията, сградата на Операта и Националния театър.
Настаняване в хотел в района на Гюнцбург или Улм. Нощувка - Гюнцбург или Улм.

3 ДЕН - LEGOLAND
Закуска. Посещение на LEGOLAND. (Входните билети не са включени в цената на екскурзията!).
Целодневен престой в парка.
Кое дете не мечтае да стане рицар или изследовател, тестови шофьор или пилот и да влезе в един завладяващ свят на приключения. В LEGOLAND децата могат да влязат в ролите на своите любими герои и да правят неща, които обикновено са разрешени само на възрастните - като първия урок по шофиране, турнир с престрелки, каране на джетски с главоломна скорост, самостоятелно гребане на кану, или проектиране и програмиране собствен LEGO робот. Свободно време за ползване на множеството атракциони в парка: Miniland (централната част на парка с най-известните европейски сгради и паметници, които са изградени от повече 25 милиона блокчета Лего в мащаб 1:20) - Lego City (Lego фабрика, където могат да се видят как се произвеждат блокчетата Лего, Legoland - панорамен влак Express; Корабостроителница; Летище; разходка с лодка около пристанището) - Lego X-Treme (с много атракции и състезания и 4D кино) – Knights Kingdom – Adventure Land (експедиция през джунглата, заобиколен от дървета и диви животни, возене през пещерите, 12-метров водопад, и възможност за каране на кану) - Imagination (изгради свой собствен състезателен автомобил и тествай скоростта му!) – Pirate land и др.
Вечерта връщане в хотела в района на Гюнцбург или Улм. Нощувка - Гюнцбург или Улм.

4 ДЕН - /LEGOLAND - СТРАСБУРГ/
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за Страсбург. Пристигане в „Столицата на Европа”. Туристическа програма: квартал малката Франция, църквата Св.Тома, Катедралата, дворецът Роан, площад Сент Етиен, университетският площад. Панорамно разглеждане на европейските институции: Съвета на Европа, Европейският съд за правата на човек и Европейски парламент.
Настаняване в хотел в района на Страсбург. Нощувка - Страсбург.

5 ДЕН - /СТРАСБУРГ - EUROPA PARK/
Закуска. Отпътуване за Руст за посещение на EUROPA PARK. (Входните билети не са включени в цената на екскурзията!). Целодневен престой в парка.
В сърцето на Европа, между Шварцвалд и Вогези, се намира един от най-красивите тематични паркове в света. Повече от 5,5 милиона души от цял свят посещават парка всеки сезон, за да се насладят на емоцията която предлагат повече от сто атракции и шоу програми. Иновативната европейска тематична концепция; Един от най-големите хотелски курорти в Европа; Различните декорации за всеки сезон; И големия брой разнообразни и цветни събития, правят Europa-Park една от най-доброто място за бягство през цялата година. Независимо дали става въпрос за Исландия, Франция, Русия или Австрия, ще се насладите на ваканционна атмосфера в рамките на 15 европейски тематични области, всички със своята уникална национална архитектура, храни и флора. Дървеният WODAN - Timburcoaster ви примамва в Исландия, а Посейдон носи мокро удоволствие в гръцката тематична област. Можете да се охладите в Австрия с екскурзия в Тиролер Лод Фулъм и бързата водна атракция Atlantica SuperSplash гарантира освежаване в тематичната област в Португалия
Вечерта връщане в хотела в района на Страсбург. Нощувка - Страсбург.

6 ДЕН - /СТРАСБУРГ - ЗАЛЦБУРГ/
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за Залцбург. Пристигане следобяд. Туристическа програма в градът на Моцарт: Катедралата, къщата на Моцарт, площад Моцарт, Францисканската църква, Бенедиктинската църква, старата резиденция, дворецът Мирабел. Свободно време, Настаняване в хотел в района на Залцбург. Нощувка - Залцбург.

7 ДЕН - /ЗАЛЦБУРГ - БЛЕД - ЗАГРЕБ/
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за Словения. Пристигане в алпийския курорт Блед известен със своето кристално чисто езеро с изумрудени води. Езерото се е образувало преди 14 000 г. при падане на глетчер от Алпийските върхове в долината. Кратка фото-пауза край брега на езерото и отпътуване за Хърватска.
Настаняване в хотел в района на Загреб. Нощувка.

8 ДЕН - /ЗАГРЕБ - СОФИЯ/
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за България. Пристигане в София привечер.
ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ЛЕВА:
човек в двойна стая трети възрастен в стая единична стая дете до 12г. в стая с 2ма възрастни
795 лв. 775 лв. 965 лв. 735 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • 1 нощувка и 1 закуска в хотел 3* в Словения
 • 2 нощувки и 2 закуски в хотел 2/3* в района на Гюнцбург или Улм.
 • 2 нощувки и 2 закуски в хотел 2/3* в района на Страсбург
 • 1 нощувка и 1 закуска в хотел 2/3* в района на Залцбург
 • 1 нощувка и 1 закуска в хотел 3* в района на Загреб
 • транспорт с туристически автобус 3*/минибар, климатик, DVD/
 • водач от фирмата организатор
 • екскурзоводски услуги
 • групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • входни такси и билети по програмата:
 • еднодневен билет за посещение на LEGOLAND – дете 3-16 години – 19.50 евро; възрастен 28,50 евро
 • еднодневен билет за посещение на EUROPA PARK – дете / възрастен - 40 евро
 • доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 5 лева; от 71 до 75г. – 7 лева; от 76 до 85г. – 15 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
 • доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
 • валидна лична карта или задграничен паспорт.
 • за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
 • за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
 • депозит в размер на 200 лева на човек при записване
 • доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
 • до 61 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
 • от 60 до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – се удържа такса в размер на внесения депозит
 • от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 60% от общата цена на туристическия пакет
 • от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 80% от общата цена на туристическия пакет
 • от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване - таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души.
 • Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни

 • При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
 • Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
 • За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
 • Екскурзията като цяло не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
 • Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
 • За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
 • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
 • Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.

Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” по смисъла на чл. 97, ал.1 от ЗТ - застрахователна полица No 19 100 1315 0000824478 /10.01.2019 в ЗАД Армеец, със срок на валидност от 20.01.2019 до 19.01.2020г., застрахователна сума 75 000 лева.
или се обади на телефон 0892 208 251